Despre noi

TIVONA, DIN DRAGOSTE PENTRU NATURĂ

Tivona”, cuvânt ce descrie pe un „iubitor al naturii”, cuprinde în sine chintesența filosofiei pe care se bazează linia de produse cosmetice naturale purtătoare ale acestui nume.

Pornind de la convingerea că natura oferă cele mai potrivite resurse pentru îngrijirea corpului și remediile cele mai eficiente pentru o serie de condiții ale pielii, produsele ce poartă sigla Tivona combină unturi, uleiuri, extracte și ingrediente active de proveniență vegetală, de cea mai bună calitate, ale căror beneficii pentru piele au fost probate prin studii clinice de eficacitate și prin teste dermatologice. În procesul de fabricație nu sunt folosite materii provenite din uleiuri minerale, parafine, vaselină sintetică, parabeni, aditivi, coloranţi sau substanțe de sinteză care pot prezenta efecte negative asupra sănătății. Conservantul folosit în produsele Tivona este non-toxic, nepersistent și nebioacumulativ, fiind în conformitate cu reglementările europene (Regulamentul CE Nr. 1907/2006) şi agreat de Ecocert pentru utilizarea în produsele cosmetice organice.

Imaginea reprezentativă a brandului Tivona și laitmotivul ce străbate întreaga gamă de produse este floarea de lavandă, fiecare produs conținând, într-o măsură variabilă, ulei esențial pur, organic, de lavandă, din producția proprie. Pe de o parte, acest fapt se datorează frumuseţii și delicateţei acestei flori, al cărei nume evocă numaidecât imaginea feerică a câmpurilor nesfârșite de culoare violet, dar și parfumului său extraordinar, care nu și-a pierdut farmecul de-a lungul timpului. Alegerea s-a datorat, apoi, desigur, versatilității și multiplelor virtuţi terapeutice ale lavandei, aceasta aducând beneficii majore tuturor tipurilor de ten, dar mai ales datorită faptului că povestea Tivona s-a croit în jurul unui vis ce începe cu aceste câmpuri colorate în violet, cu mulți ani în urmă.

Lavanda are, nu în ultimul rând, și o semnificaţie extraordinară. Oferită în dar, ea transmitea odinioară mesajul unei oportunităţi, sau promisiunea unei noi aventuri. Prin Tivona, readucem în atenţie această semnificaţie a lavandei, invitându-vă într-o aventură a descoperirii unor produse cosmetice naturale de cea mai bună calitate, care valorifică maximal virtuţile excepţionale ale plantelor, fiecare formulă optimizând principiile active regăsite în acestea, pentru a asigura hrănirea, hidratarea, emolierea, regenerarea tenului şi menținerea frumuseţii naturale a pielii dumneavoastră.